Пролетно почистване в с. Церово – 17.04.

На 17-ти април се проведе организираното ни от клуба традиционно пролетено почистване в наше си село. Колкото и да се бяхме уговорили времето да е слънчево, синоптиците в последния момента ни отказаха и пуснаха дъжда 😀 Предполагаме, че атмосферните условия бяха и причината да не успеем да се съберем повече хора. Но пък групата ни беше супер добра!

Планът беше да почистим около гарата, Джуглата и в посока ВЕЦ-а. Набързо се разпределихме и се задействахме. Бяхме много щастливи да видим, че група деца се включи в инициативата. В тази връзка, искаме да им изкажем специални благодарности, първо, за ентусиазма, че се включиха в мокрото и хладно време; второ, че събраха много голямо количество боклук за малко време и не на последно място, че послужиха за пример на своите връстници. Поздравяваме и родителите на тези деца – промяната започва от най-малките 🙂 Поздравяваме и Директорката и учителите на местното училище (ОУ “Васил Левски“, с. Церово) за участието в почистването.

Равносметката за деня – в рамките на 3 часа работа натрупахме огромна купчина с чували до контейнера за смет на гарата, един матрак, един стол, няколко гуми, тенджера и дамаджана! 😀 и още, и още… Пожелаваме си да не ни се налага да чистим пак на същите места. А боклук за събиране има колкото искаш… За следващите ни акции си пожелаваме повече съдействие от местните институции в лицето на кмета. Също така ще се радваме и на повече нови лица, които да се включват и помагат в тези и подобни инициативи. Защото искаме да ни е чисто!

Благодарности, на всички, които отделиха от времето си и се включиха 🙂

 

Facebook коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *