Да остарееш по време на пандемия

На 14.03 съм роден, та решихме с Колето (който пък е няколко дни по-рано) да съберем една сговорна дружина от Под РъБъ и да се почерпим по повода. Поради стеклите се обстоятелства след сладкото похапване на прилепи и змии в една конкретна държава, се взе решението клуба да отмени всички масови мероприятия и зимния курс бе зазимен.

Въпреки всичко, Папи реши да ми направи супер подарък и ни заведе на нещо ново за мен, а именно каньонинг край Бов. Както всеки път, се тръгна без конкретен план, но това никога не е пречело да се забавляваме.

Ранно тръгване от Пловдив с Радост, събираме двамата софиенци – Папи и Митака, и айде към Дефилето. За малко да си купим тоалетна хартия в Своге, но и там паниката беше обзела хората и опашките бяха стабилни. Но хората в Церово са стабилни и не се поддават толкова лесно, та успяхме да си купим неща от първа необходимост, защото бяхме решили да си спретнем след каньонинга една почерпка. По пътя между гара Бов и село Бов вече виждаме началото на нашия маршрут, а именно водопад „Под Камико“. Дебит имаше!

Обличаме неопрени и газ към приключението.

Приключвам писането, снимките говорят достатъчно за 31-вия ми рожден ден.

Текст: Стамен Димитров
Снимки: Младен Младенов, Павлин Димитров

Facebook коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *