10 години пещерен клуб Под Ръбъ!


Честит ни юбилей! Странно, но факт… И ние не можахме да повярваме, че скромният ни клуб продължава да съществува, копае и покорява нови дълбини цели 10 години. Със сигурност не и без приятелска помощ!

Затова, както подобава на един юбилей, спретнахме празненство – три дни яли, пили и се веселили! Или както любимият ни председател каза: “в нощта на петък срещу неделя (23-25.06)”. Мястото, повече от ясно – Къщичката на Колкина, няма друго. Разпратихме покани, подготвихме се и с радост посрещнахме нашите гости. Толкова много хора на едно място (по окомерни изчисления има-няма 50-60-70 човека)! Едва ли поляната пред къщичката беше виждала такова нещо – надяваме се да види и повече на следващия юбилей.

 

 

 

 

 

Празничната програма включваше активности и пасивности по избор – спорт, бране на билки и гъби, загряване на сачове и печене на мръвки, разходки по поляните, почиване на сянка под тента, копане на “Тенекето”, правене на бъдещи пещерняци по палатките…

 

 

 

 

 

И така в раздумки, забави и добър градус станахме на 10!

 

 

 

 

 

Благодарим на всички, които ни уважиха на място, благодарим за подаръците и честитките, които получихме, благодарим, че споделихте нашия празник!

Отново честито на всички и така до още 100 години!

Facebook коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *